ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Двукратният шампион на България Лудогорец започва атаката си към групите на Шампионската лига от стадиoн "Пасиенки" в Братислава. Разградчани се изправят срещу местния Слован в първи мач от втория предварителен кръг на турнира. След нелепото миналогодишно отпадане "орлите" са готови да полетят, но дали ще имат сили и възможност да го сторят?

По време на подготовката и в срещата за Суперкупата на България Лудогорец не показа лице, по-добро от миналогодишното. Серизен проблем изникна пред треньора Ивайло Петев ден преди срещата - титулярния централен бранител Александър Барт се контузи, които означава, че на терена ще бъде Теро Мантула. Той ще си партнира с Козмин Моци, а другите двама в защита ще бъдат Кайсара и Минев.

От групата на шампионите за мача отпаднаха двама важни футболисти на "орлите", а именно Мирослав Иванов и Марселиньо, които са наказани от миналия сезон. Така зад нападателя Мишел Платини вероятно ще действа Ешпиньо, а Дяков и Златински ще бъдат двойката опорни халфове. Иван Стоянов и Михаил Александров пък ще действат по крилата.

Слован не е страшилище, но със сигурност е тим, който не бива да бъде подценяван. Словаците играят само с един дефанзивен халф и обикновено това е Иржи Кладрубски. Пред него с по-офанзивни функции са натоварени Хохловски, Зофчак, Грендел и Милинкович. Единствен изнесен нападател пък е Павел Форт. Домакините вече загатнаха за тактическата си идея за мача. Те ще опитат да натиснат в началото и да отбележат ранен гол, след което ще се приберат да пазят резултата.

__________________.jpgСлован (Братислава) - Лудогорец
21:15 часа, стадион "Пасиенки"
Пряко по ТВ7
Съдия: Антъни Тейлър



Вероятни състави:

Слован: Путноцки, Багайоко, Горосито, Колчак, Йосимов, Кладрубски, Хохловски, Зофчак, Грендел, Милинкович, Форт
Лудогорец: В. Стоянов, Кейшара, Моци, Мантула, Минев, Дяков, Златински, Ешпиньо, Александров, Стоянов, Платини