Постоянно замесваният с "черно тото" Георги Бачев имал букмейкърски пункт, но той е фалирал. Това обяви политикът от ДСБ Стоил Яков, който днес даде пресконференция в ролята си на говорител на австрийската компания "Голдбет". Както е известно при масираната акция на ГДБОП през миналата седмица бяха разбити 14 пункта, работещи с въпросната компания.

"Георги Бачев няма пункт към "Голдбет". Той имаше на "Еврофутбол", но фалира. Не съм се виждал с него от 5 години. С вуйчо му съм приятел от дълги години, съпартийци сме", разкри Яков.

"Голдбет" плаща ДДС в Австрия. Няма разлика, с който и да е друг онлайн букмейкър. Колкото по-бързо легализират и регламентират онлайн залаганията в България, толкова по-добре за всички. Интересът на "Голдбет" е дългосрочен. Чакаме да видим какво ще кажат властите и да се регламентира всичко. Посредниците си имат договор с определени лични условия. Доколкото знам още не е имало среща на изпълнителния директор на "Голдбет" с властите, но той е в България", добави политикът. /БЛИЦ

ПО ТЕМАТА