Срещата от 17-ия кръг на "А" група между Левски и Миньор (Перник) ще се играе в неделя от 15:00 часа на стадион "Славия". Привържениците на "сините", притежаващи абонаментни карти ВИП и покани за срещата ще влизат през ВИП вход в сектор "А". Притежателите на абонаменти карти за ложа 1, сектор "А" и сектор "В" ще влизат през вход №1 в сектор "А" и ще заемат места в сектор "А" под козирката.

Закупилите билети в сектор "А" с цена 6 лева ще заемат места в сектор "А" под пътехода. Притежателите на абонаментни карти в сектор "Б" ще влизат през вход №2 на сектор "А" и ще заемат места в сектор "Б", заедно със закупилите билети за сектор "Б" с цена 3 лева.

Билети за срещата ще се продават както следва:
05.03.2010 г. на стадион „Георги Аспарухов”, „Ултраблу” магазин, от 11.00 до 17.00ч.
06.03.2010 г. на стадион „Георги Аспарухов”, „Ултраблу” магазин, от 12.00 до 17.00ч.
07.03.2010 г. касите пред сектор "А" на стадион „Славия”, от 11.30 до края на първото полувреме на срещата.

За привържениците на Миньор ще работят 2 каси на автогарата до стадион "Славия" в деня на мача - 7 март от 11:30 часа до края на първото полувреме или до изчерпване на количеството от 1200 билета. Гостите от Перник ще влизат през вход срещу локалното платно на сектор "В" и ще заемат места в определеното за тях място на сектор "Г".

Притежателите на абонаментни карти с парко място ще могат да използват като паркинг улица „Коломан” пред сектор "А" на стадион „Славия”. Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 13:30 часа.

От ПФК Левски се обръщат към привържениците и на двата отбора да НЕ носят със себе си чадъри и бутилки. При наличие на такива, те ще бъдат изземвани от органите на реда при влизането в стадиона. Няма да бъдат допускани зрители без билети до спортната зона на стадиона. /БЛИЦ