Феновете на Миньор (Перник) отрязоха предвидената среща с привържениците на Левски и представители на полицията преди сблъсъка между двата отбора. Срещата от 17-ия кръг на "А" група ще се играе в неделя от 15:00 часа на стадион "Славия".

На днешната сбирка от страна на "жълто-черните" не е имало представител, като от Перник са обяснили отсъствието си с думите: "щом има фенове на Левски, ние няма да дойдем!".

С оглед безопасността на зрителите, е взето решение привържениците на Левски да седят в сектор "А" и в сектор "Б" откъм "А". Под козирката ще са настанени тези, които имат абонаментни карти за "Георги Аспарухов" и тези, които си купят от по-скъпите билети, които се очаква да са с цена от 8 лева.

За сектор "Б" билетите се очаква да бъдат по 3 лева. В този сектор няма да се влиза през традиционния вход откъм автогарата, а от сектор "А", от входа, който е най-вдясно.

Гостите от Перник ще могат да паркират на автогарата и през локалното платно да стигат до сектора за гости, който е обособен между секторите "Г" и "В" на стадион "Славия". Полицията ще вземе всички мерки, за да не се допусне контакт между представители на двете агитки. /БЛИЦ