ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА ще пътува по сложен път до Румъния за реванша със Сепси другата седмица, вместо да заложи на по-лекия вариант. Причината се криела в спестяване на финансови средства. Тази мълва плъзна из социалните мрежи, а БЛИЦ потърси отговор от Борисовата градина. 

Следващата сряда „червените“ и делегацията им ще се качат на самолет за Букурещ, а оттам ще изминат с автобус разстоянието от 215 км до град Сфънту Георге. Заради преобладаваща планинска част от маршрута времето на пътуването с рейса е около 3 часа.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Въпросният Сфънту Георги обаче се намира само на 36 км от град Брашов, където също има летище. Точно това породи питането защо не е избран този вариант, за да се спести лашкането из планината, което няма да е никак малко. 

„Аерогарата в Брашов е съвсем нова – на около месеца. Там все още няма нужните технологични условия за провеждането на международни полети до всички точки на Европа. Поради тази причина няма как да осъществим пътуване до Брашов. Такива на модерното летище ще има през септември, октомври, но не и в момента. Иначе щяхме да заложим на този маршрут и то без никакво колебание“, обясниха от пресслужбата на ЦСКА пред БЛИЦ.

Първият мач между "червените" и Сепси е утре, 27 юли, от 20 часа на „Армията“. Реваншът е на 3 август от същия час на стадиона в Сфънту Георге. 
Еfbet Лига - сезон 2023/2024
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа