ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ръководството на ЦСКА е направило още една голяма крачка към мечтаната реконструкция на стадион "Българска армия". Визата за проектиране и проектът на клуба са били одобрени от Националния институт за недвижимото културно наследство (НИНКН) и от Министерството на културата.

Становищата от тези две институции бяха нужни на "червените", защото Борисовата градина е паметник на градинското и парковото изкуство. От института вече веднъж върнаха визата с десет забележи, които са били изгладени от футболния клуб.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Припомняме, че по-рано през месеца постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет също одобри проекта за реконструкцията на "Армията". Тя разреши отсичането на 75 дървета в Борисовата градина и залесяването на 298 фиданки.

Все още ЦСКА чака позитивен отговор и от Министерството на околната среда и регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ). Те пък трябва да преценят дали е нужна оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!