Помощник-треньорът на Черноморец Петър Колев остана доволен от втората поредна победа на Миньор в “А” група. Бургазлии взеха три точки от Миньор след 1:0 в Перник и предизвикаха оставката на Николай Тодоров-Кайзера.

„Мога да разделя мача на две. Първо полувреме, в което играхме доста добра, владеехме изцяло инициативата. Изпуснахме да развием атаки за втори гол. Изпуснахме да отбележим втори гол. През второто полувреме имаше видимо отпускане в нашите редици. От там дойдоха някои суматохи пред нашата врата, но за щастие не получихме гол. С течения на времето заиграхме по-добре. Излязохме два пъти сами срещу вратаря, изпуснахме, а можехме да вкараме още голове. Доволни сме от раздаването и мъжката игра, имаме доста забележки”, заяви помощникът на Херо.

Колев отказа да коментира кризата в Миньор и сподели, че за него е важно единствено стабилизирането в изявите на Черноморец и двете поредни победи.

„Миньор си имат техните проблеми. Ние излязохме от тежка серия. Втори пореден мач успяхме да победим. Смятам, че тези две победи ще върнат настроението и дано и добрата игра на нашия отбор. Предупредихме играчите, че отпускане може да им изиграе лоша шега през второто полувреме, но това е манталитет и начин на мислене за българските футболисти”, допълни той.