Турнирът "Албена Къп" започва в сряда, като организаторите са направили нова програма за срещите. Надпреварата, която трябваше да стартира днес, бе отложена заради замръзнало игрище на стадион "Албена 1" и двубоят между арменския Арарат (Ереван) и Спартак (Варна) не се игра.

Според новата програма в сряда ще се играят два мача. В 14:00 часа на стадион "Албена 1" играят Арарат и Спартак. В 14:30 на игрище "Албена 3" излизат "Раковски" и Калиакра.

Следващите срещи от турнира са на 7 февруари (петък). От 14:00 часа на "Албена 3" играят Калиакра и Арарат. В 14:30 часа на "Албена 1" ще се играе мачът между "Раковски" и Спартак. Последните срещи в групата са предвидени за 9 февруари (неделя). В 14:00 часа на "Албена 3" ще се играе двубоят между "Раковски" и Арарат. Половин час по-късно на "Албена 1" Спартак излиза срещу Калиакра. Последният ден от турнира е 12 февруари (сряда). От 14:00 часа на "Албена 3" отборите, класиралите се трети и четвърти в групата, спорят за третото място. От 14:30 на "Албена 1" е финалът на турнира между двата отбора, заяли първите две места в предварителната група.

Според правилника победата носи 3 точки, а равенството - 1 точка. Всеки отбор има право да направи 6 смени за един мач, като броят им може да бъде променен при договорка между тимовете в предстоящия им мач помежду им и след уведомяване на съдийската бригада 15 минути преди започване на срещата. Жълтите картони, получени в даден мач от турнира, не се сумират за следващите мачове. При получаване на червен картон при не спортсменска игра и груба игра без топка играчът напуска терена и пропуска следващия мач на отбора си. При получаване на втори жълт и последващ червен картон в игрова ситуация играчът напуска терена, но може да играе в следващия двубой на тима си.