ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!
 
Проблемите за треньора на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов преди сблъска с Локомотив (Пловдив) се увеличиха, след като стана ясно, че Валери Домовчийки отпада от сметките му. Бившият нападател на "Левски" и Херта ще бъде само зрител на пловдивското дерби, тъй като не може да се възстанови от контузията си. Както е известно, опитният Иван Цветков също не е възстановен и ще пропусне домакинството на "смърфовете".

Въпреки специалната програма, по която Домо се подготвяше, и внимателното му постепенно натоварване, лекарите на "жълто-черните" са съобщили лошата новина на Мъри. Стоилов се надяваше Валери да бъде на линия за дербито със "смърфовете", което е в събота от 16:00 часа на стадион "Христо Ботев".

При положение, че и Вандер Виейра не се възстанови напълно, се очаква на върха на атаката на "канарчетата" в събота да играе Абел Анисе. Медицинският щаб на "Ботев" (Пд) прави всичко възможно да вдигне бразилеца и той да бъде на разположение на Стоилов.

Днес "жълто-черните" ще изиграят поредния си тренировъчен мач срещу своя сателит "Раковски". Спарингът ще започне в 17:30 часа на "Колежа".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ