"Ботев" (Пловдив) ще прекрати договорите на доста от футболистите си. Сред обявените за ненужни са звездите Атанас Курдов и Николай Манчев. Юношата на "Левски" много скоро ще стане свободен агент, като се надява отново да заиграе в чужбина. Преди да дойде при "канарчетата" Курдов се подвизава в Байер (Леверкузен) и швейцарския Винтертур.

На "Колежа" не са доволни от изявите на двамата в последно време и затова ще прекратят взаимооотношенията си с тях.

Непосредствено след сладката победа над Черноморец (2:1) в 1/8-финалите за Купата на България ръководителите на "Ботев" се изнесоха в чужбина. Президентът Юли Попов и членът в Борда на директорите Ангел Палийски отпрашиха за Македония. Двамата шефове са в Скопие до утре сутринта и през това време ще трябва да уредят един от зимните лагери на "жълто-черните".

"Предложенията на хората от Македония са добри, но ние първо трябва да ги обсъдим с треньорския щаб. По-късно ще вземем решение дали да приемем офертата от Скопие. Иначе почти сигурно е, че другият ни лагер ще се проведе в турския курорт Анталия", заяви за ПловдивУтре от столицата на Македония Юли Попов.