С полет на официалния превозвач на клуба "Bulgaria Air", делегацията на ЦСКА кацна днес по обяд в Базел, където утре "армейците" излизат срещу едноименния отбор в своя мач №200 от европейските клубни турнири.

Полетът трая малко повече от 2 часа и премина при пълно мълчание, като на никой не му бе до приказки заради случващото се в клуба през последните дни. "Армейците" кацнаха на разположеното във Франция летище, обслужващо три града от три съседни страни - Мюлюз (Франция), Базел (Швейцария) и Фрайбург (Германия). При слизането от самолета всички от делегацията на ЦСКА бяха омърлушени и никой от тях не говори.

Треньорът Любослав Пенев взе в Швейцария група от 21 футболисти, като поради заболяване в последния момент от нея отпадна защитникът Йордан Минев, за което ви информирахме по-рано.

Отборът на ЦСКА е настанен в хотел "Хилтън" в Базел, където днес на стадион "Сейнт Якоб Парк" ще проведе официалната си тренировка в часа на мача (20:00 българско време). Половин час преди това (19:30) Пенев ще даде традиционната си пресконференция.

Утрешният мач на "червените" ще бъде №200 за клуба в европейските клубни турнири, а само едно попадение дели ЦСКА от отбелязването на гол №300 в Европа, информираха от пресслужбата на "армейците". /БЛИЦ