Всички изгонени от Любослав Пенев след загубата с 0:2 от Литекс заради пиянски изцепки ще подновят от утре тренировки с първия отбор. Това обяви босът на "армейците" Димитър Борисов на заминаване за Швейцария, където утре от 20:00 часа "червените" гостуват на Базел в мач от Лига Европа.

"Любослав Пенев взе решението да ги отстрани, ние ги върнахме", заяви Борисов.

"До към 11 часа снощи бях на среща с момчетата. Говорихме много, утре ги връщам в отбора. Всички ще се явят на тренировката на първия тим", каза още Димитър Борисов.

Така към амнистираните вчера Тодор Тимонов, Маркиньос, Павел Виданов и Давид Силва се присъединяват и другите, които бяха натирени от Пенев - Иван Иванов, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Светослав Петров и Кирил Котев.

"Какво да ги правя иначе? Освен да ги пратя при вас, да станат репортери. Но тогава ще ви вземат хляба", каза още Димитър Борисов пред журналистите на аерогара "София".

Иван Иванов, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Светослав Петров и Кирил Котев не отпътуваха за Базел, но още за мача със Славия в неделя ще бъдат на разположение на Любо Пенев.

"Те просто бяха временно отстранени от тренировки", каза още босът на ЦСКА, който добави, че не знае нищо за случилото се вчера в "Горубляне", където играчи на "армейците" бяха бити от фенове, а Калоян Стоянов бе набеден за организатор на атаката на ултрасите.http://www.blitz.bg/documents/newsimages/2009-05-21-cl-AHTRVHWHI.jpg

Шефът на "Армията" и човек на "Титан" се направи на ударен при появата си на аерогара "София". "Не, не, аз не съм Калоян. Той е отзад", обърна се първоначално Калоян Стоянов (вляво на снимката) пред журналистите.

Минута след това той все пак каза няколко думи - "Случайно бях там. Група по-изнервени фенове поиска обяснение от футболистите, което е нормално, но не е имало бой. Ние не бием футболистите." /БЛИЦ