Магазинът за фен-артикули на стадион „Христо Ботев” ще работи с удължено време до края на седмицата. Причината е предварителната продажба на билети за домакинския мач с „Левски”, който е в събота от 15:00 часа. В сряда, четвъртък и петък фен-шопът ще е отворен от 08:30 до 19:00 часа, без прекъсване.

До обяд в сряда привържениците на „Ботев” изкупиха около 4000 билета за очаквания с огромен интерес сблъсък. Цената на талоните в предварителната продажба е 6 лева, а в деня на двубоя тя ще бъде 8 лева. По 2 лева е входът за ученици, а безплатен за деца под 12 години.

Както е известно, "жълто-черните" предоставиха 2500 пропуска за запалянковци на "Левски", които се продават на касите на "Герена" и цената им е 6 лева. Капацитетът на стадион "Христо Ботев" е за около 14 500 зрители.

В същото време в магазина на „Колежа” започна и продажбата на билети за концерта на „Дийп Пърпъл”. Рок-легендите ще излязат пред публиката в чест на вековния юбилей на „Ботев” на стадион „Пловдив” на 03.06.2013г. Билетите за рок-шоуто са на цена от 40, 50 и 60 лева.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ