Изказването на Иван Бандаловски след победата над Локо (Пд) (2:0) в последния кръг от "А" група бе не по-малко интересно от съби­тията по време на самия мач. Капита­нът на ЦСКА очак­вано разтвори голямата си уста, като в жертва на гнева му се превърна вече бившият треньор Миодраг Йешич.

Не е тайна, че между двамата се водеше война, а отсъствието на десния защитник в мача срещу Чер­номорец може да се обясни единствено с „треньорска контузия". Припомняме, новият шеф в ЦСКА Емил Костадинов обяви, че бранителят повече няма да говори така пред медиите. Ето и някои "крилати фрази" на Бандата, публикувани от "Меридиан Мач":

След загуба на Локо (Сф) от ЦСКА (1:5) - 02.05.2010 г.
- "Имаше пререкания със Светльо Петров, който не може да спира добре топката. Нека той първо се види в огледалото преди да обижда."

След победата на Локо (Пд) с 3:0 - 12.09.2011 г.
- "Който минава по алеята на "Армията", трябва да си знае, че ще си тръгне с три гола. Напълнихме им кошницата."
След същия мач
- "Попитах рефера (б.р. - Таско Тасков) защо не ни дава дузпа, а той ми отговори: "А ти игра много добре срещу Англия, сто центрирания направи. Беше трагедия". Аз какво да кажа? Онемях. Щом и съдиите ни бъзикат, за каквъв футбол говорим."

След загубата от "Левски" с 0:1 - 30.04.2012 г.
- "Плешивият съдия ни ограби. Какво да си говоря с него? Та той рита в "Младост" на малки вратички с екип на "Левски"."

След победата над Лудогорец за Купата (2:1) - 31.10.2012 г.
- "Някакъв селски отбор. Миналата година как станаха шампиони, само някои хора знаят. Това е смешно."

След победата над Локо (Пд) (2:0) - 15.03.2013 г.
- "Имаше ли разлика от това как играх срещу Литекс и как играх днес? Никога не сме бойкотирали. Йешич даваше интервюта по един час, правеше се на генерал-подполковник."