Дублиращият отбор на "Левски" победи Литекс с 1:0 в мач от 6-ия кръг на Младежката група до 21 години. Единственото попадение бе отбелязано от Владислав Мисяк в 25-ата минута.

По този начин Литекс не успя да си върне първото място и позволи на Лудогорец да го измести от върха. Голмайсторът Мисяк и Божидар Краев бяха най-добрите на терена. Дуото беше замесено в основата на всички опасни положения пред вратата на гостите, които се представиха на много слабо ниво в този мач.

В състава на ловчанлии личаха имената на Милчо Ангелов и Емил Грозев. На вратата на "сините" пък пази македонецът Наумовски. Според някои информации, легионерът, който беше взет за заместник на контузения Пламен Илиев, взима 7000 евро заплата. Двубоят, който се изигра на тренировъчното игрище на "Герена", бе изгледан от шефа на ДЮШ на "сините" Даниел Боримиров и от помощник-треньора на първия тим Петър Колев.

Стартовият състав на "Левски": Наумовски, Илиев, Ташев, Иванов , Аличков, Петков, Краев, Мисяк, Сандов, Георгиев, Димитров