Ръководството на "Лев­ски" очаква днес вратарят Горан Блажевич да подпише договор с клуба. Двете страни водиха преговори в петък, като останаха някои неща за уточняване. Едно от тях бе това, че сините искаха да вмъкнат специал­на клауза в контракта.

Спо­ред нея бившия страж на Хайдук Сплит трябва да по­лучи всичките си пари по контракта само ако изиграе определен брой мачове. Играчът обаче се дърпаше. В крайна сметка явно двете страни са изгладили пречки­те и са се уточнили. Оста­ваше само стражьт да уре­ди свои стари взаимоотно­шения с Хайдук, заради ко­ето се прибра в родината си.

Според медиите в Хър­ватска Блажевич ще приби­ра по 10 хиляди евро на ме­сец на „Герена", пише "Тема Спорт". Вратарят е pоден на 7 юни 1986 година. Висок е 200 сантиметра, тежи 94 килограма. Минал е през всички юношески и мла­дежки формации на Хърват­ска, викан е и в мъжкия тим, но за него няма мачове. Ос­вен на вратата на Хайдук е пазил още за Загора Унешич, Юнак и Шибеник. Дори в профила на играча в „Уикипедия" вече пише, че той е играч на сините.

Снощи обаче за подписа на вратаря се включи втородивизионният италиан­ски Палермо. Медиите на Апенините разкриха, че агенти на клуба са го склоня­вали на трансфер. Пазарът в Италия затвори късно сно­щи.