Френски халф по всяка вероятност ще пристигне в "Левски". Става въпрос обаче не за някое ново име, а за добре познания Кевин Бру. Той е роден на 12 декември 1988 година и има един мач за националния отбор на Мавриций. Бру има корени на едноименния остров, разположен в Индийския океан, по притежава и френски паспорт.

След като през миналата година уж сигурния му трансфер в “Левски” се провали, той облече екипа на втородивизионния френски клуб Истър. Тогава Кевин на два пъти пътува до България, а след втората му визита на "Герена" вече бяха приготвили бутилките с шампанско. До сделка обаче така и не се стигна. Сега той пак е чакан в София, където ще премине медицински прегледи. Ако всичко при тях е наред, французинът ще подпише договор и вероятно ще вземе участие в първата тренировка на тима, която е насрочена за 10 юни от 18,00 часа.

През миналия сезон Бру записа 30 мача и 2 гола за Истър. Кевин е продукт на прословутата школа Клерфонтен. От нея за големия футбол е тръгнал и любимецът на "синята" агитка Гара Дембеле. Освен това, "Левски" е пред подписване на договор с бразилеца Рамон Лопес, а е възможно до понеделник да бъде взети още двама нови футболисти.