Нов чужденец ще пристигне в лагера на "Левски" в Правец днес, разбра "Тема Спорт". Сините вече са се договорили с футболиста, като остава само да премине медицински прегледи преди да подпише. Засега от "Герена" пазят името му в тайна.

Един от играчите, с които преговарят, е вратарят на "Ботев" (Пд) Адам Стаховяк. Не е изключено точно той да се появи при тима. Полякът пази снощни в реванша срещу Либертас (2:0). "Сините" имат желание освен нов вратар да бъде привлечен и флангови футболист. В момента треньорът Пепе Мурсия разполага само с едно типично крило в лицето на Антон Огнянов. Заради това испанецът използва отдясно в контролите Стефан Велев.

Бившият футболист на Берое обаче не разполага с нужната скорост и острота, заради което се търси подсилване в тази зона. Един от вариантите пред ръководството е Луис Педро от "Ботев". Холандецът е отказал да намали заплатата си и затова няма да продължи с канарчетата.

Досега през лятото "Левеки" привлече Борислав Стойчев, Валери Домовчийски, Веселин Минев, Мигел Бедоя, който дойде от Нумансия, Стефано Кунчев, Лъчезар Балтанов, Радослав Димитров, кaктo и завърналия се от наем в Спартак (Търнава) Роман Прохазка.

Клубът ще представи попълненията си в контролата с Хасково в неделя. Двубоят ще се играе на стадион "Георги Аспарухов" и е с начален час 19:00 часа. До момента момчетата на Пепе Мурсия изиграха пет проверки - с дубъла (5:0), Монтана (1:1), Локо Сф (1:1), Берое (0:3) и Марек (3:0).