Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

"Левски" иска да привлече бившия вратар на ЦСКА Райс Мболи, съобщават медиите в родината му Алжир. "Сините" вече са влезли в контакт с него и се опитват да го навият да премине на "Герена". Това обаче може да стане едва през зимния трансферен прозорец, защото Мболи в момента е собственост на Криля Советов.

26-годишният вратар се завърна в руския клуб, след като беше изгонен от ЦСКА след отпадането от Мура в Лига Европа. Интересното е, че националът на Алжир дори не взе участие в злополучните мачове със словенците и бе натирен дни след пристигането му на "Армията" в очакване да започне третия си сезон на вратата на "червените". Мболи търси различни варианти за свой трансфер, като интерес към него не липсва. Спряган беше за някои от водещите клубове в родината си, както и за такива от италианската Серия "Б". Въпреки че не играе обаче, стражът продължава да попада в списъка на националния селекционер на Алжир Вахид Халилходжич.

"Левски" ще се опита да уговори трансфера на Мболи до отварянето на зимния прозорец. Както е известно, на "Герена" още през лятото искаха да привлекат класен вратар, но удариха на камък с Иван Чворович от Миньор, който отиде в Лудогорец, и Валентин Галев от Локомотив (София). За момента Илиан Илиев не разполага със сериозна алтернатива на твърдия титуляр Пламен Илиев. Втори и трети избор са младите Ивайло Василев и Александър Любенов.