Ръководството на “Левски” обмисля да даде "Георги Аспарухов" на феновете, пише "7 дни спорт". В края на януари "Герена" ще бъде взривен, а именно тогава ще бъде даден и официален старт на изграждането на новия стадион. Шефовете в “Левски” обмислят варианта "Росунда" за сбогуване с "Георги Аспарухов". В края на ноември т.г. властите в Стокхолм разрешиха на феновете да си вземат сувенири от стадиона, преди той да бъде сринат до основи. Около 5000 души атакуваха съоръжението, въоръжени с отвертки, бормашини и лопати, и всеки взе за себе си частица от легендарния стадион. Хората се прибраха по домовете със седалки, части от оградите и чимове от тревното покритие. За подобен вариант се мисли и на "Герена".

"Водим преговори с феновете за всички въпроси" - призна изпълнителният директор на тима Иво Тонев преди два дни.

Ръководството на “Левски” е обсъдило идеята с феновете на тима, а те откликнали положително. Предложението ще бъде обсъдено още веднъж на среща между НФК на “Левски” и “сините” шефове, което ще се състои в началото на новата 2013 година.

"Би било страхотен жест. Много са хората, които ще искат да запазят нещо за себе си от стария "Георги Аспарухов" - коментираха фенове на “Левски” в социалните мрежи.