ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Черногорски национал е пред трансфер в “Левски”, научи БЛИЦ. 34-годишният Дарко Божович в момента е свободен агент. През последния сезон той пази на сръбския Бежания (Нови Београд). Новият старши треньор на “Левски” Славиша Йоканович отлично познава качествата на Божович. Двамата работиха заедно в Партизан в продължение на два сезона – 2007 - 2009.

След шамара от Локомотив (Пловдив) на "Герена" Йоканович е поискал спешно да бъде привлечен нов вратар. В този момент "сините" разполагат с твърдия титуляр през последните два сезона Пламен Илиев и Михаил Иванов. Формата на Илиев обаче рязко спадна и се очакваше дори да остане резерва срещу "смърфовете". Ботевградчанинът обаче отново пази и донякъде носи вина за втория гол на Мартин Камбуров. Именно привличане на нов качествен вратар е приоритет №1 на "Левски", а не взимане на централни защитници.
Божович е отлична опция за Йоканович. Той е роден на 9 август 1978 г. Висок е 189 см, тежи 85 кг. В кариерата си е играл в Телеоптик, Срем, Младеновац, Тимок, Слобода (Ужице) и иранския Зоб Ахан.


ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ