Треньорът на "Левски" Тони Здравков ще направи няколко промени за петъчното столично дерби с Локомотив (София) в „Надежда. Двубоят е от 15:30 часа, а днес специалистът проведе пресконференция.

„Ще има промени, те са належащи. Рикардо Нунеш и Рафаел Бастос са картотекирани и са в групата, но не са на 100%, поне Бастос не е готов да играе повече минути на терена. Съставът е ясен”, започна Здравков.

„Не беше добро на футболно ниво представянето на "Левски" през второто полувреме срещу Славия (2:2). Не се промени това, че играхме с двама нападатели, а се промени отношението на футболистите към мача. Бяхме по-настоятелни, искахме да печелим топката, пренесохме играта в половината на Славия и дойдоха положенията. Дали играем с един или двама, ние сме разгадаеми, защото нямаме крила”, оплака се треньорът на "Левски".

Ларсен Туре е напълно здрав и ще играе срещу Локомотив.

„В Локомотив има футболисти, които могат да ни направят беля. Това, че ще са във втората седмица, не означава, че са слаб отбор. Всичко зависи от нас. Ако сме напористи и търсим победата, не трябва да имаме проблеми. Видях, че техният терен не е в най-добро състояние, но той ще бъде такъв и за двата отбора”, каза още Здравков.

„Казах, че "Левски" ще бъде коренно различен отбор след няколко мача. Това го казвам с оглед селекцията, която направихме в движение. Когато са готови напълно всичко, тогава ще имаме друго лице. Сега имаме играчи, които не са готови, а и ни трябват 2-3 срещи да придобием нов облик. Не се оправдаваме, според мен обликът ще дойде след няколко мача и се надявам във всеки мач да показваме все по-добро лице”, завърши Здравков.

Групата на "Левски" за мача с Локо (Сф):
Пламен Илиев, Горан Блажевич, Дъстли Мюлдер, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Аймен Белаид, Павел Чмовш, Рикардо Нунеш, Даниел Димов, Пламен Димов, Кевин Брю, Владимир Гаджев, Рафаел Бастос, Борислав Цонев, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Макриев, Ларсен Туре.