"Левски" опитва всичко, само и само да разкара един от футболистите си. Той е нежелан от наставника Илиан Илиев и поради тази причина няма смисъл да стои напразно на "Герена". Става въпрос за нападателя Сьорд Арс, който от няколко дни отново тренира със "сините", за да поддържа форма докато си намери отбор.

БЛИЦ разбра, че ръководството на "Левски" е впрегнало всичките си приближени мениджъри с идеята по-скоро да му намерят нов отбор. Източниците ни от "Герена" съобщиха, че "сините" са свалили цената на Арс и са склонни да го продадат срещу скромните 150 000 евро.

Голмайсторът изкара проби в НАК Бреда и Хераклес тази зима, но не беше одобрен. На "Герена" пък е ненужен заради Базил Де Карвальо и Жоао Силва, които са любимци на Илиан Илиев.

28-годишният Арс изкара последната година в китайския Тяндзин Теда, където "Левски" го беше пратил под наем. Надеждите на Иво Тонев и Тодор Батков били китайците да откупят правата му след края на сезона, в който холандецът се представи много силно. Арс вкара 13 попадения и стана четвърти в голмайсторската листа, но ръководството на Тяндзин Теда отказало да плати 200 000 евро и да го задържи в състава си. Сега Арс отново е предлаган в Китай, както и още в Русия и Турция. Към момента обаче в "Левски" няма постъпила оферта за него.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ