"Левски" обяви резултатите от анкетата "Левски Вековенъ" за 11-те най-заслужили ЖИВИ играчи на отбора. Преброяването на гласовете от специално сформирана комисия от представители на медии, на НКП Левски и служители на клуба.

Комисията бе в състав: Христо Василев (представител на НКП), Ина Тодорова (представител на НКП), Димитър Байлов (говорител на НКП), Ростислав Русев (журналист от в-к Труд), Желю Станков (журналист от в-к Тема Спорт) и Иван Гълъбов (представител на ПФК Левски).

За най-заслужил сред живите е Георги Иванов, който събра най-много гласове - 1467, Наско Сираков остава втори с 1252. От клуба уточняват, че става въпрос за живите легенди и затова липсва иконата Георги Аспарухов-Гунди. Въпреки че първоначално на места се появиха резултати с 553 гласа за Гунди, което го нареждаше на 9-то място в анкетата. Причината в гласуването да са включени само живите легенди вероятно е снимка, която да бъде направена по повод 100-годишнината.

Припомняме за скандала, който се заформи точно поради снимките по повод предстоящия юбилей. Не бяха поканени доста заслужили легенди за снимките, което породи напрежение сред тях. Впоследствие, за да излязат от положение, в "Левски" организираха анкетата "Левски Вековенъ", в която се гласуваше чрез профил във "Фейсбук". От клуба тогава направиха следното уточнение: "Според гласовете на „сините“ фенове единайсетте със събран най-голям вот ще бъдат поканени, за да се снимат за календара, както и в другите инициативи по повод 100-годишния юбилей."

Резултати от анкетата:
1.Георги Иванов - 1467 гласа
2.Наско Сираков - 1252
3.Божидар Искренов - 774
4.Даниел Боримиров - 699
5.Елин Топузаков - 687
6.Павел Панов - 646
7.Димитър Иванков - 629
8.Стефан Аладжов - 577
9.Кирил Ивков - 422
10.Борислав Михайлов - 412
11.Николай Илиев - 409

* Цялата информация по преброяването се съхранява в ПФК Левски.