"Левски" се закани да води война с всички. Това заяви спортният директор на клуба Христо Йовов, който беше афектиран, въпреки победата с 1:0 над "Ботев" (Пловдив), като критикува съдията Станислав Тодоров.

"Никога не съм коментирал съдиите, но ще зачекнем и тази тема. Играл съм доста време футбол и в днешната ситуация имаше друг аршин. "Левски" няма да остане безучастен, ако продължават тези неща. "Левски" не го е страх от никой и ще води война с всички", закани се Йовов.

"Сините" са недоволни от изгонването на Борислав Цонев, който получи втори жълт картон в 68-ата минута, когато попречи на Веселин Минев да изпълни тъч. Националът пък реагира бурно и нарочно удари с топката в главата юношата на "Левски", за което беше отстранен с директен червен картон.

„Усмивката ми е за това, че "Левски" показаха характер и игра футбол. Показахме някакъв облик за първи път от много време насам. Желаехме повече победата от "Ботев", а те са тим, който има много добри качества. Днес спечелихме заслужено. Треньорът сигурно е отбелязал, че играхме с по-различна система. Това в началото ни създаде проблеми, тъй като я тренираме от четири дни, но успяхме в крайна сметка“, каза още Йовов.

„Не мисля, че "Левски" не владееше инициативата и през първото полувреме. Мисля, че "Ботев" беше изненадан, получи се това, което желаеха нашите треньори“, заяви още Бижутера.

„Загрявахме с тениски на феновете. Това беше една обща идея, за да покажем на футболистите, че привържениците са зад тях. Те повярваха в нас, смятам че отборът се отблагодари днес“, продължи началникът.

„Дано продължаваме по същия начин. Успехите ще дойдат, ако не разчитаме на това да блестим в дадени моменти. Надявам се да запазим тази линия. Видяхме едни коренно променени футболисти. Боби Цонев оправда очакванията. Надявам се да преодолее бързо червения картон. Това са неща от футбола. Червеният картон е пресилен, а аз го познавам много добре като човек. Боби Цонев не би направил нещо нередно. Повече няма да коментирам темата, но съдията трябва да има едно наум“, добави Йовов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ