"Левски" се похвали с още един нов спонсор. След като БЛИЦ отдавна разкри, че "сините" ще подпишат с "Efbet", от "Герена" официализираха сделката с букмейкърската компания. Логото й ще се появи на фланелките на мъжкия тим на "Левски" още в предстоящото гостуване на "Ботев" (Пловдив) тази неделя, 23 ноември. Сблъсъкът на терена в спортната база „Коматево” ще бъде предшестван от официално събитие по представянето на новите екипи на "сините" с логото на компанията, която е спонсор на още няколко клуба в "А" група - ЦСКА, Славия, Локомотив (София), "Ботев" (Пловдив) и Локомотив (ПЛовдив).

То ще се състои този петък, 21 ноември, на откриването на най-луксозните спортен бар и зала за Жива игра – "Efbet Люлин" на адрес ж.к. "Люлин", ул. "Панчо Владигеров" 44. Малко след 20:00 часа всички гости на комплекса ще станат свидетели на истинско шоу и много изненади. Емоциите ще достигнат своя връх, когато в залата бъдат събрани футболисти на съперниците "Левски", ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и "Ботев" (Пловдив).

Играчите на "сините" Роман Прохазка и Стефан Велев ще са част от обща игра, в която ще бъдат раздадени куп награди на гостите. Водещ на събитието ще е Ники Кънчев, който под формата на състезание с въпроси ще тества познанията на присъстващите, а всеки верен отговор ще бъде възнаграждаван с атрактивни подаръци. Сред тях ще са фланелки с автографи от гостуващите футболисти, парични и предметни награди, както и ваучери за игра в онлайн платформата на "Efbet".

От страна на ПФК "Левски" събитието ще бъде уважено от изпълнителния директор по финансовите въпроси Константин Баждеков, както и директора на ДЮШ Даниел Боримиров.

"Еfbet" e третата фирма, която ще финансира "Левски". Другите две са "МТел" и "Лев Инс". От "Герена" за момента не съобщават финансовите параметри по сделката с букмейкърската компания.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите