От "Левски" организираха своеобразно състезание между феновете си за предстоящия юбилеен мач с Юргорден във връзка с 50-годишнината от евродебюта на тима. "Сините" обявиха награда за този фенклуб, който излъчи най-много представители в Клуб 50 за двубоя.

"Дарителската кампания Клуб "50" отправя предизвикателство към всички клубове на привържениците на Левски извън София. До 15 септември се обявява надпревара между "сините" организации за юбилейния мач срещу Юргорден, с който левскарската общност ще чества 50 години от първия двубой в Европейските клубни турнири."

"Като всяко състезание и това има подобаващ стимул за победителя. А именно, този клуб, който събере най-много организирани членове в Клуб "50", ще получи безплатно пътуване за срещата с Юргорден на Националния стадион "Васил Левски ". Подробности за кампанията може да получите в Националния клуб на привържениците."

"Заплащането на таксата от 50 лева трябва да стане до 3 дни след резервирането на място", написаха от "Левски" на официалния си сайт.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015