“Левски” откри новото игрище на "Герена", което е за формациите от детско-юношеската школа на “сините”. Младите надежди дори тренираха за първи път на новия терен, който е с тревна настилка и е напълно готов за експлоатация.

"Всички се радваме много за новия терен. Сега ще имаме още по-добри условия за развитие на младите ни таланти. Изключително добро е това тревно покритие. Когато започне подмяната на изкуствения терен, тогава ще го обявим. Нашето желание е юношите да тренират на трева. Удобно е да имаме възможност при лошия климатични условия да ползваме и изкуственото игрище", каза шефът на ДЮШ на Ясен Петров.

"До година, година и малко базата ни ще бъде завършена. Вече имаме две затревени игрища. Нещата лека - полека се случват. Нямам забележка към работата на треньора. Организирахме два семинара, за да могат да се усъвършенстват. Това също влиза в нашите планове. Иска ми се да повишаваме изискванията, за да увеличаваме и качеството на работата. Желанието ни е в школата да работят хора, които си обичат професията", допълни той.