"Левски" продаде над 15 000 билета за сблъсъка с Лил. Срещата от Група "C" на турнира Лига Европа е утре от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". При успех "сините" значително ще увеличат шансовете си за класиране в следващата фаза.

По-рано БЛИЦ ви информира, че билетите за Сектор "Б" са разпродадени. За "А" и "В" има само за ниските редове. Ръководството на клуба възнамерява утре да пусне допълнително пропуски за Сектор "Г", в който също се очаква да има доста публика.

Сайтът на привържениците sector-b обяви, че се подготвя уникална хореография за мача с Лил. На двубоя се очаква да присъстват над 20 хиляди зрители, които да дерат гърла за любимците си срещу френския тим. /БЛИЦ

Цялото съобщение на феновете:
"Левски" излиза в поредната си важна среща утре вечер срещу Лил. Нашата работа е да се погрижим за добрата атмосфера на стадион "Георги Аспарухов". Подготвени са материали за мащабна хореография и трябва да я изпълним по най-добрия начин. За целта е нужно да спазваме всички указания, за да се представим добре. СЛУШАЙТЕ СТРИКТНО МЕГАФОНИТЕ! Нека всеки, който има възможност и желание да се включи в организацията по нареждането й преди мача. Среща - четвъртък, 13 часа пред Сектор "А". Помощта на всеки един от нас е от изключително значение!