Новата екипировка на "Левски", с която "сините" ще играят през следващия сезон, вече е в продажба. Това обяви изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков по време на представянето на юбилейните екипи на столичния тим.

"Щастлив съм, че можем да представим един уникален и оригинален продукт. Надявам се с този екип "Левски" да има още много успехи, каквито е имал и досега. Фланелките вече са в магазините. Ще струват по 85 лева. Договорът с Joma e за 2 години с опция за още една. Осигурява се екипировката на първия отбор, а и на цялата ДЮШ. Договорът влиза в сила в края на месец юни", заяви Баждеков.

"Фланелката, която е в червено и жълто излезе по-скъпо, но направихме цените еднакви. Новите фланелки ще могат да се купуват и преди мача с Лацио", добави шефът в "Левски".

"Екипът е много хубав. Искам да благодаря на фирмата, която ги произведе в Испания и на дизайнерите, защото положиха доста усилия. В екипът има много символика. Присъстват цветовете на "Левски", които са били ползвани през годините. Аз съм в "Левски" от 15 години и никога не сме имали толкова качествен екип", каза още Баждеков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА