Поне седем нови футболисти ще стартират в състава на "Левски" за мача с Локомотив (Пд), който е днес от 19:30 часа. Това е шокиращо голяма цифра и показва пълната промяна, която започнаха Георги Иванов и испанският треньор Пепе Мурсия при „сините".

На вратата със сигурност ще бъде ново попълнение, като най-вероятно това ще е Стефано Кунчев за сметка на македонеца Наумовски. В защита ще има още двама новодошли в лицето на Веселин Минев и Борислав Стойчев, които се очаква да си партнират с Пламен Крумов и Аймен Белаид. В халфовата линия Владимир Гаджев е възстановен и ще играе рамо до рамо с Георги Сърмов, пише "Меридиан Мач". Има лек шанс и за друг нов - Лъчезар Балтанов.

По фланговете отляво ще стартира Мигел Бедоя, а отдясно ще се избира между Луис Педро, който обаче има едва една тренировка с тима, и Роман Прохазка. В атака отново ще се заложи на дуото Домовчийски - Божинов.

Така простата сметка показва, че "Левски" ще играе с минимум 7 нови, а ако Радослав Димитров се появи вместо Пламен Крумов, може да нараснат и до 8.

Единствените, които няма да са на линия за тима на испанския треньор, са трайно контузените Борислав Цонев и Пламен Илиев.