Ръководството на "Левски" вече работи сериозно по селекцията за следващия сезон. "Сините" търсят усилено заместник на Гара Дембеле.

Един от вариантите за нов централен нападател на столичани е холандецът Микиел Хемен от Апелдорн. В петък вечер таранът бе наблюдаван от представител на "Левски" в мача от холандската втора дивизия срещу Спарта (Ротердам), пише "Тема спорт". Хемен обаче не успя да помогне на тима си и Апелдорн загуби с 0:1 у дома.

Нападателят е роден на 28 юни 1987 година. Висок е 193 сантиметра и тежи 85 килограма. Хемен прави отличен сезон за Апелдорн. До този момент е взел участие в 29 мача, в които е отбелязал 19 гола. Успял е да си заработи и четири жълти и един червен картон.

Хемен започва кариерата си във Волендам през сезон 2005/06. До лятото на 2008 година изиграва 30 мача, в които се разписва 5 пъти. След това преминава във Веендам. В 48 двубоя вкарва 13 гола и в началото на миналия сезон преминава в Апелдорн. "Левски" има още няколко варианта за таран през новия сезон. Сред тях са българите Димитър Макриев от Ашдод и Илиян Мицански от Кайзерслаутерн.