Димитър Димитров сяда на преговори с "Левски" на 20 май. Херо се похвали, че на тази дата се прибира от Саудитска Арабия и ще се срещне с Тодор Батков. Както БЛИЦ вече ви инфомира, Димитров все по-сериозно е спряган за завръщане на "Герена", тъй като по всичко личи, че "сините" се разделят с Ясен Петров след края на сезона.

На "Герена" се твърди, че засега бургазлията е първи вариант за заместник на Пловдивския Джанини.

"Прибирам се в България на 20 май и веднага сядаме на масата за преговори със собственика на клуба Тодор Батков", казва Херо, цитиран от "7 дни спорт".

В Саудитска Арабия резултатите на Димитров не са за завиждане. Неговият тим Ал Кадисия се намира на 13-о място от 14 отбора. След последния кръг на 20 май Херо се прибира в България и ще се срещне със собственика на "Левски" Тодор Батков.

В преговорите между двете страни освен личните си условия Димитров ще разговаря и за това, ще работи ли с Георги Иванов-Гонзо като спортен директор.

"Предстои да говорим за всичко, включително и за това как ще работим със спортния директор Георги Иванов", казва треньорът.

На "Герена" се говори, че Херо ще иска повече правомощия. В момента Ясен Петров се води треньор на отбора, но Гонзо дърпа конците. /БЛИЦ