Испанският защитник на "Левски" Алехандро Перес е поредният, който се разделя със "сините". Бранителят се завръща да играе в родината си, информира "Гонг". Така високият футболист ще е поредният централен защитник, който се разделя с тима на Антони Здравков тази зима. Преди Перес това направиха Йордан Милиев и Димитър Везалов. Първият премина в македонския Шкендия (Тетово), а Везалов - в "Ботев" (Пловдив).

22-годишният Перес дойде в "Левски" миналото лято с идеята да заздрави синята отбрана и бе твърд титуляр при Славиша Йоканович. После сърбинът си тръгна и юношата на Хетафе загуби статута си на основен играч.

Очаква се Перес да подпише договор с втородивизионен испански тим. По всяка вероятност той ще се раздели с "Левски" по взаимно съгласие и новият му отбор няма да плаща трансферна сума на „сините”.

"Левски" привлече на позицията централен защитник Аймен Белаид от Локомотив (Пловдив). Треньорът Антони Здравков има на разположение още Даниел Димов и Станислав Ангелов, които много често играят в тази зона на отбраната.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА