"Левски" се раздели по взаимно съгласие с юношата на клуба Христо Попадийн. Георги Иванов-Гонзо се срещна с агентите на играча Емил Данчев и Петър Миладинов, както и с младока, за да приключат официално договора му.

20-годишният защитник дебютира за “сините” през изминалия сезон, макар да тренираше с първия състав от няколко години преди това. Попадийн записа единствените си минути при убедителна победа с 5:0 над Пирин (Гоце Делчев) под ръководството на Антони Здравков.

В началото на миналата година десният бек прекара няколко месец под наем в италианския Киево, който го искаше през миналото лято отново под наем за една година. От "Левски" обаче категорично отказаха, тъй като той бе алтернативата на Дъстли Мулдер. През зимата Любимец и Пирин (Разлог) също имаха интерес към младока, който игра за кратко като преотстъпен във Витоша (Бистрица) и пак се завърна в "Левски". Юбилейният мач за 100-годишнината на клуба с Лацио на "Васил Левски" бе последен за Попадийн на този етап със синия екип. Сега младият защитник е свободен да си търси отбор, където да продължи развитието си.