Сливен прави усилени опити да уреди Георги Недялков, който от няколко седмици води подготовка с "войводите", разбра БЛИЦ. През есента "Левски" бе преотстъпил юношата си в Ком-Миньор. В момента Недялков и още двама от тима от Берковица - Дилян Колев и Стайко Стойчев, са в Сливен.

Треньорът на "войводите" Димчо Ненов настоява триото да подпише договори с клуба, за да може да ги използва през пролетния полусезон. Дилян Колев и Стайко Стойчев почти се навили да останат и нямат пречка да се обвържат с отбора на Йордан Лечков. Не така обаче стоели нещата с Георги Недялков. 21-годишният халф все още има действащ договор с родния си "Левски". На този етап "сините" го спъват за Сливен и настояват да получат трансферна сума.

Георги Недялков блесна с екипа на "Левски" при гостуването на Пирин в последния кръг на "А" група преди два сезона, когато срещата бе без значение. "Сините" си бяха осигурили шампионската титла и се явиха за мача в Благоевград с юноши и резерви. Именно Недялков се разписа за крайното 1:1. Халфът има и няколко участия в мачове на "Левски" в турнира за Купата на България. /БЛИЦ