Треньорът на „Левски” Стойчо Стоев възнамерява да подсили халфовата линия на тима с двама играчи, тъй като няколко футболисти от тази зона ще напуснат отбора.

Капитанът Владимир Гаджев има оферти от чужбина и почти сигурно ще си тръгне от „Герена” като свободен агент. Халфът има предложения от Турция, както и от клубове от бившите съветски републики и Азия.

„Левски” със сигурност ще се раздели и със Стефан Велев, който не се утвърди в първия състав след привличането си от Берое. Халфът пристигна в тима в началото на 2013 година по настояване на тогавашния наставник Илиан Илиев. През този сезон той изигра 18 мача в „А“ група и още 7 за купата на страната, но се появяваше в игра предимно като резерва. Интерес към него има от Берое, както и от няколко други клубове от елита.

Все още няма яснота за бъдещето на Георги Сърмов, който се завърна на „Герена" през миналото лято от Ботев (Пловдив). През есента бе използван от Георги Иванов и записа 15 мача, както и 2 срещи за Купата на България, но по време на зимната пауза получи контузия и бе опериран. Сърмов не е играл в нито един официален мач под ръководството на Стойчо Стоев, а договорът му с клуба изтича.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015