Лявото крило на "Левски" Антон Огнянов се завръща преждевременно в София от лагера в Кипър, където днес беше тежко контузен. Бившият капитан на Любимец напусна принудително още във 2-ата минута на контролата с Виктория (Пилзен) (0:3), след като беше изритан изключително грубо от Томаш Вагнер от чешкия състав. Наложи се Огнянов веднага да бъде откаран в болница. Там глезенът на българина е бил наместен и обездвижен.

В лечебното заведение е установено, че връзките на глезена му са разкъсани, а освен това има счупена кост. Още при падането след грубото влизане на Вагнер, Огнянов огъна брутално левия си глезен, който поддаде. Играчът веднага беше заобиколен от съотборниците си, някои от които се държаха за главите, невярващи на гледката.

Операцията е неизбежна, като прогнози за възстановяването му ще се правят след като тя бъде извършена в София. По всичко изглежда, че сезонът за Огнянов приключи. При това положение на "сините" ще им се наложи на пожар да търсят нов играч за лявото крило, където се лишиха от услугите на Гари Родригес, който беше трансфериран в Елче.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА