“Левски” разгроми Миньор (Перник) с 5:2 в мач от първенството на ветераните. “Сините” бяха подсилени с треньорите на първия тим Антони Здравков, Мариан Христов и Елин Топузаков. Съблякоха се още спортно-техническият директор Христо Йовов и главният селекционер Дончо Донев.

Срещата на игрището с изкуствена трева на “Герена” изгледа и изпълнителният директор по финансовите въпроси на клуба Константин Баждеков. “Сините” имаха тотално надмощие през цялата среща и пропуснаха да запишат и по-убедителен успех. Накрая техният селекционер Александър Маналов се ядосваше, че не са могли да бият с култов резултат – 7:2, или 7:1, за да надъхат мъжете преди вечното дерби. Сблъсъкът между “сини” и “червени” е в събота от 16,00 на Националния стадион. Сухия и Топчо започнаха като партньори в сърцето на отбраната на домакините.

Здравков обаче получи контузия и трябваше да напусне преждевременно играта с разтежение. Малко по-късно травма получи и Мариан Христов. Ботевградчанинът, станал шампион на Германия с Кайзерслаутерн, също е с разтежение. “Сините” доиграха мача с 10 души, тъй като на резервната скамейка нямаше смени. Въпреки това те удържаха атаките на перничани. Головете за “Левски” забиха
Даниел Боримиров, Дончо Донев, Христо Йовов, Мариан Христов и Александър Валентинов. В понеделник “сините” ветерани гостуват на Скала (Бов).

Съставът на “Левски”: Георги Шейтанов, Валентин Клинков, Антони Здравков, Владимир Йонков, Елин Топузаков, Николай Тодоров, Даниел Боримиров, Сашо Начев, Мариан Христов, Христо Йовов, Дончо Донев
(Александър Валентинов, Красимир Грозданов)