"Левски" изпраща двама от своите футболисти в "Б" група. Опит във втора дивизия ще трупат младоците Тодор Чаворски и Радослав Цонев. Първият ще бъде преотстъпен на Добруджа, докато единият от близнаците Цоневи ще подсили "Ботев" (Враца).

На "Герена" смятат, че Чаворски и Ради Цонев нямат шанс да пробият в първия състав и прецениха, че е по-добре да ги пратят в други клубове.

19-годишният нападател миналия сезон игра в Пирин (Разлог), като сега отново ще се изявява в "Б" група, но с екипа на добричлии. Конкуренцията на поста централен нападател в състава на Николай Митов е убийствена и Чаворски няма как да пробие при наличието на Базил Де Карвальо, Жоао Силва и Цветан Генков.

Тото, както е известен младият нападател, игра в три от контролите в Австрия, но не успя да отбележи гол. 18-годишният халф Радослав Цонев също получи шанс за изява, но не можа да впечатли Наско Сираков и треньорския щаб, които решиха да го отправят.

Тази вечер Чаворски и Ради Цонев взеха участие в първата тренировка на "Левски" след завръщането от лагера в Линдабрун, като до дни ще се присъединят към новите си отбори.

Преди дни БЛИЦ първи ви съобщи, че новият наставник на "Ботев" (Враца) Ясен Петров взе още двама от талантите на "сините" - 19-годишните Пламен Тонев Илиев (халф) и Георги Пейчев (защитник).

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ