ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Спортно-техническият директор на “Левски” Наско Сираков заяви, че в тима има играчи, които си мислят, че могат да минат леко на тренировка и не си дават много зор.

Силният човек при “сините” коментира представянето на тима в контролите, както и вероятните трансфери от и към клуба.

„Видях футболистите, които не показват нужното ниво, за да са в “Левски”. Разполагаме с футболисти, които имат много по-големи възможности, но калкулират представянето си в тренировките и мачовете. Това е натрупано с годините. Мислят, че могат да минат по-леко, но лекото в “Левски” свърши!“, заяви Сираков пред пратениците на българските медии в Австрия.

„Най-добре дали е доволен от подготовката може да каже Ники Митов. Мисля, че до голяма степен свършихме това, за което бяхме дошли. На този етап отборът е в добро физическо състояние. Разбира се има много неща, които трябва да се оправят. Има хора от които не съм абсолютно доволен.
 
Ще преотстъпим двама от юношите си в отбор от "Б" група, за да трупат опит. Във всеки един момент може да се разделим с някои от нашите играчи. Нещата, които ме питате за Жоао Силва и Базил Де Карвальо, са хипотези на този етап. Когато има нещо сигурно и договорено, ще ви уведомим. До този момент до нас не е достигнало нищо. Жоао, а и Де Карвальо си остават наши футболисти. Нападателите ни първо са много, а освен това натоварват финансово клуба. В тази насока ще се търси решение и съм убеден, че ще бъде намерено“, сподели още директорът на “сините”.

„В интерес на истината съм доволен от контролните срещи. Добих реална представа за състоянието на повечето футболисти. Видях кои не стават за "Левски". След четири дни ни предстои официален мач, а имаме и доста нерешени проблеми с футболисти, които взехме, но не могат да вземат участие. Няма да е изненада във всеки момент да се разделим с който и да е футболист. Лопес е контузен, иначе нещата с картотеката му се оправиха. При Генков е малко по-сложно, но се надявам до края на месец юли да е уреден и той“, добави Наско Сираков.

Силният човек на „Герена“ е категоричен, че ще бъде взет нов защитник, но потвърди мнението си, че няма да се бърза, за да не се допусна грешка.

„Не съм си променил мисленето по този въпрос. Не искам да вземем футболист, който да се чудя как да махна след 6 месеца. Във всеки момент може да привлечем играч и на друга позиция. Говоря за всеки един пост на терена, без централен нападател, защото такива имаме много, които тежат и на бюджета“.