Феновете на ЦСКА от фракцията "Офанзива" изразиха чрез декларация негодуванието си от полицаите, които не допуснаха на Националния стадион "Васил Левски" хореографията на “червените” за вечното дерби срещу "сините" (1:0).

Предлагаме ви цялото обръщение на “Офанзива”:

"В продължение на повече от седмица, момчетата и момичетата от Сектор Г дадоха душите, сърцата и цялото си време в името на една кауза - подкрепата към ЦСКА.

В съботния следобед всички тези усилия, страст и любов, бяха захвърлени на вятъра от едни комплексирани бедни души, носещи униформи с пагони. Причината, която "органите на реда" (Да, господа полицаи, това Е ирония!) изтъкнаха, за да не допуснат двете прекрасни хореографии на Сектор Г, бе намирането на някаква пиротехника някъде на стадиона. Не позволиха на нещата, направени с ВАШИТЕ ПАРИ, на всички Армейци отделили средства, да изпълнят предназначението си!

Този акт на бездушие не е изненада за нас. Същите тези подобия на хора се почувстваха силно засегнати от транспаранта ни, гласящ "Сектор Б - рожба на Солаков и ДС" и до последно отказваха да го допуснат в сектора. Може би са се почувствали лично засегнати...

Това потъпкване на всички морални ценности и законови рамки е в унисон с всичко, което се случва с любимия ни клуб! Но ЦСКА е вечен и колкото и да се опитват всякакви знайни и незнайни герои да ни го отнемат, никога няма да успеят!

Искаме да изясним! НЯМА ДА ЗАБРАВИМ! НЯМА ДА ПРОСТИМ!

Липсата на хореографии обаче не ни попречи нито за миг да смажем синята сган с онова, което имаме повече от тях - отдаденост! Защото ЦСКА е много повече от обикновен отбор! ЦСКА - ТОВА СМЕ НИЕ!

И не на последно място, искаме да Ви кажем, че двете хореографии (с размери 30х20 и 50х25 метра, както и прилежащите към тях 60 метрови транспаранта ще бъдат използвани, въпреки всичко и всички). До броени дни ще качим и пълен отчет от приходите и разходите за дербито с обичайните прикачени файлове на касови бележки и фактури, както и на снимки на материалите, които останаха, а те са доста и ще можем да ги ползваме в следващите мачове."