Футболният Левски започна да тренира волейбол. Тази вечер голяма част от избраниците на Ясен Петров разпуснаха с най-успешния колективен спорт в България. Докато наставникът работеше здраво със защитниците, 12 души се пробваха във волейболната зала на "Герена".

Ясен Петров изведе на терена Дъстли Мулдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев и Сержиньо Грийн, както и част от юношите, които помагаха в тактическите упражнения, информира "Гонг". Майкъл Тевия и Калин Щърков пък центрираха на вратарите Митрев, Акалски и Димитров.

В залата беше значително по-шумно и напрегнато. Там "волейболистите" се бяха разделили на два отбора. С оранжевите потници се състезаваха Гаджев, Александров, Тасевски, Петков, Дембеле и Иса. Противникът бе облечен в жълто и се състоеше от Йовов, Минев, Жоазиньо, Огнянов, Киров и Младенов.

С топовните си сервиси впечатление направиха Сашо Александров и Жоазиньо. За бразилеца едва ли е изненада, тъй като тази игра е в кръвта на повечето му сънародници. Въпреки ниският ръст Жо бе сред най-атрактивните на паркета.

Треньорското ръководство на Левски често прибягва до игри, които да повдигат настроението на футболистите. Така например почти всяка седмица на "Герена" се играе и джитбол, който определено се нрави на голяма част от "сините".

На Левски в събота от 18:00 часа предстои мач с Локомотив (Пловдив) от 12-ия кръг на "А" група. /БЛИЦ