Тежката зимна обстановка във Варна не спря отбора на Спартак от тренировка днес. "Соколите" проведоха заниманието си при -13 градуса. Обилният снеговалеж направи терените във Варна неизползваеми.

Футболистите на Спартак трябваше да играят контролна среща с Доростол днес, но тя пропадна. Треньорът Тодор Попов назначи двустранна игра на стадион "Локомотив", но падналият сняг снощи провали и нея. "Соколите" се събраха на клубния си стадион с идеята да се подготвят в залата, но в нея тренираха волейболистките на Спартак-Интерком груп, които днес в 17 часа имат мач.

Поради тази причина футболистите направиха бегова тренировка около заснежения терен на стадион "Спартак", информира ole-bg. Утре е почивен ден за отбора, а от понеделник играчите ще се готвят и на плажа. Заради очакваните още по-ниски температури варненци не планират да играят контролни срещи през следващата седмица. Наставникът Тодор Попов разполага с 32-ма футболисти. До края на месеца в Спартак искат групата за пролетния полусезон да е на 90% ясна. Съставът ще се сработва по време на турнира в Албена през февруари. /БЛИЦ