Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Ръководството на ЦСКА в лицето на "Титан" намери начин как да избие парите за наема на стадион "Хаджи Димитър", където "червените" ще приемат Локомотив (Пловдив). Мачът от 3-ия кръг на "А" група е в събота от 18:00 часа и не може да се играе в Борисовата градина заради наложеното на "армейците" наказание с лишаване от домакинство след ексцесиите с феновете в Ловеч при загубата с 0:1 от Литекс.

Сега именно от привържениците "Титаните" решиха да избият парите, за които Йордан Лечков проплака вчера. Бившият кмет на Сливен категорично обяви условието си, че ще позволи ЦСКА да приеме Локо (Пд) на "Хаджи Димитър" само, ако първо му бъде платена сумата за наема на съоръжението.

"Преводоха ми парите, мачът ще се играе в Сливен", обяви Лечков днес по обяд пред БЛИЦ.

И само няколко часа по-късно на официалния сайт на ЦСКА беше публикувано съобщение, от което стана ясно, че цените на билетите за мача са доста скъпи. Всеки, желаещ да гледа на живо срещата в Сливен, ще трябва да плати по 10 лева.

Цялата информация, публикувана в официалния сайт на ЦСКА:

Армейци,

предоставяме Ви информация за билетите за предстоящия мач на ЦСКА срещу Локомотив (Пловдив) от 3–ия кръг на "А" група на 25.08. (събота), който ще се проведе на стадион „Хаджи Димитър” в град Сливен.

Билети ще се пордават в деня на мача от 13:00 часа на касите на стадион „Хаджи Димитър”. Приканваме всички привърженици, които ще закупят билет от касите на стадиона в Сливен, да го направят по-рано, за да се избегне струпването на хора по касите.

Закупилите си абонаментни карти за сезон 2012/13 г. могат да получат покани за предстоящия мач в административната сграда на стадион „Българска армия”.

Билети ще се продават до 24.08.2012 в администрацията на клуба.

Цената на билета е 10 лева.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати, ще има и ултравиолетови лампи, за да се предотврати влизането с фалшиви билети.

Гостите ще могат да закупят билети за мача само на специално определната за тях каса на стадиона в Сливен.