Конфликтът в ЦСКА, от който изглеждаше, че Любослав Пенев ще излезе победител, е на път да изяде главата на треньора, твърди "Меридиан мач". Наставникът на "червените" дръзна да се саморазправи с бунтарите в отбора, като направо им посочи вратата, но това никак не се е харесало на собствениците на "Титан".

Действията на Пенев, които не са били съгласувани с босовете, плюс серията от негативни резултати и трагичната игра, са довели до изчерпване кредита на доверие към специалиста. Димитър Борисов и Иво Иванов си припомнили, че и през миналия сезон нещата се развиха по подобен сценарий, но те нямали намерение постоянно да бъдат в ролята на "симпатичните губещи".

Преди две седмици шефовете от "Титан" излязоха с декларация, в която уверяваха Любо Пенев и футболистите му в пълната си подкрепа. След последните събития обаче позицията им се е променила, защото те се уплашили, че ще загубят сериозни суми заради отстранените футболисти.

Борисов и Иванов също така вече сондират възможността да заменят Любо на треньорския пост. Шефовете категорично му показаха, че не се съобразяват с мнението му, като върнаха през главата му отритнатите. Постепенно те смятат да изземат оперативната власт от ръцете му, а през зимата ще се разделят по взаимно съгласие. /БЛИЦ