Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Собствениците на ЦСКА започнаха подмолна война срещу Стойчо Младенов. Приближеният на Димитър Борисов - маркетинговият директор на клуба Георги Павлов, нападна легендата и щаба му.

"Не може да казваш, че много обичаш ЦСКА, а в същото време да прибираш по 20 000 лева на месец. Не може също така да казваш, че милееш за публиката и ще направиш всичко за нея, а да не искаш да си намалиш заплатата. Реално погледнато, Стойчо Младенов и неговият треньорски щаб получават месечни възнаграждения, които сборно правят заплатите на отборите от втората половина на "А" група и всички от "Б" групите. Просто няма как да продължаваме по този начин", е цитиран Павлов пред издание, приближено до Кралете на боклука.

Според информация на БЛИЦ изявлението му е абсолютно поръчково. Най-вероятно Димитър Борисов е накарал репортер на изданието да позвъни на Павлов и той да хвърли обвиненията срещу Стойчо Младенов. Както е известно, легендата разкри преди дни, че откакто се е върнал на "Армията", не е получавал пари.

Все по-упорито се говори, че "Титан" искат да принудят Стойчо Младенов да си тръгне сам. Именно заради това ръководството на клуба прибягва до подмолни действия, като се очаква те да продължат. Не е тайна, че Георги Павлов е човек на Димитър Борисов. Босът го доведе на "Армията" в началото на годината и го направи маркетингов директор.

"Много се изписа за финансовите проблеми в отбора и по-точно за факта, че намаляваме заплатите. Това обаче е напълно нормално. Ако бяхме станали шампиони, собствениците бяха готови да отпуснат по-голям бюджет. Сега обаче, след като не станахме, трябва да го намалим. Все пак едно е да се прави шампионска селекция, а съвсем друго, след като ще играем в Лига Европа", казва още Георги Павлов, който е считан за "ухото" на Димитър Борисов.