Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Стойчо Младенов даде интересна пресконференция на старта на лятната подготовка. Наставникът разкри тревожни неща от съблекалнята на клуба.

"Истината е такава - не съм вземал пари, откакто се върнах в ЦСКА. Казвам всичко право куме в очи, никой да не ми се сърди. Аз и моят екип не сме взимали пари, откакто се върнахме. За мен обаче парите не са най-важното. И финансовата нестабилност не е причината да загубим шампионската титла. Направихме всичко по силите си, но не ни достигна един гол", заяви Стойчо Младенов.

На въпрос докога ще стои без пари, треньорът се усмихна и каза: "Докато ме изгонят!".

"Вижте, собствениците правят всичко възможно, за да вървим напред. Вярно, малко бавно, но опитват да правят нещо. Нека не коментираме повече финансовите проблеми, питайте шефовете. На играчите е плащано, но не мога да кажа какво и колко.  От освободените футболисти нямаше такива, които си тръгват заради финансовото положение. Знаете, че свиваме бюджета, на всички ще бъдат намалени заплатите, включително и моята. И през 2002 година, когато дойдох отново имаше подобно намаляване на парите. Така че вече съм го изпитал", допълни легендата.

Стойчо Младенов коментира и плъзналите слухове, че ако не бъде платено на играчите, отборът няма да замине на лагер в Боровец: "Спокойно, ще тръгнем. Нека футболистите първо да мислят какво правят на терена, а след това за парите."
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ