В сряда БФС трябва да обяви къде ще се състои битката за Пловдив, предвидено за неделя от 14:00 часа. Както вече стана ясно, "жълто-черните" бяха лишени от домакинство за една среща заради инцидента по време на срещата "Ботев" (Пд) – Локомотив (Сф), завършила 4:1. Тогава треньорът на столичния тим Стефан Генов бе ударен с бутилка по главата от фена на "канарчетата" Гошо Челсито. 

В последните часове Националният стадион "Васил Левски" се оформи като фаворит да приеме пловдивското дерби. Утре ръководството на "Ботев" трябва да заяви пред БФС два стадиона, с които да има договорка да приемат мача, след което от СТК да решат кой е по-удачният вариант. Вариантите не са много, тъй като стадионът, който ще приеме дербито трябва да има лиценз за рискови мачове. "Армията" например няма такъв.

Очаква се позицията на ръководството на Националния стадион, на който се очертава да се изиграят 3 мача в рамките на 4 дни. Лудогорец - Валенсия в четвъртък, ЦСКА - "Левски" в събота и евентуално "Ботев" - Локо (Пд) в неделя.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ