Скандалният мароканец Юсуф Рабех няма да празнува тази вечер със съотборниците си при евентуална победа над Дебрецен, научи БЛИЦ. "Сините" приемат унгарците от 21:45 часа на стадион "Георги Аспарухов" в първи мач от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига.

От сигурни източници БЛИЦ разбра, че футболисти на Левски вече са запазили места в култовата дискотека в столицата "Града на греха", както наричат "Син Сити". Големият отсъстващ от партито ще е Юсуф Рабех, който е чул от Батков следните думи - "Да не съм те видял с отбора по дискотеките вечерта след мача с Дебрецен. Ще празнуваме, ако победим, но ти няма да си с нас. Крайно време е да мислиш с главата си и да спреш да се забъркваш в скандали!"

Както е известно, мароканският защитник отново сгафи сериозно в ранните часове в събота, когато пак е шофирал пиян. Рабех първоначално е отказал да даде алкохолна проба, след което е бил арестуван. Този път на мароканеца няма да му се размине и почти сигурно ще остане за няколко месеца зад решетките, тъй като ще бъде съден по бързата процедура.

Собственикът на Левски Тодор Батков наложи на Рабех глоба от 30 000 евро, но не посмя да го изгони от отбора, тъй като Георги Иванов-Гонзо и футболистите се застъпиха за Юсуф. Мароканецът е наказан заради натрупани жълти картони за тазвечершната среща с Дебрецен, но нищо чудно отново да се появи в игра за Левски още на реванша на 25 август. /БЛИЦ